Mensen binnen taxi

De stichting zou die kosten dan kunnen dragen. Idem voor straathonden of katten. We kunnen ze niet allemaal helpen, ze allemaal in huis nemen. Dat is roeien met de kraan open. Maar we kunnen het verschil maken met de stichting.

 

We konden ze vangen, neutraliseren (steriliseren of castreren) en weer loslaten. Dan kunnen er tenminste geen dwaze kaarten meer geboren worden. DAT is onze grote droom die we nog steeds willen realiseren. U kunt ons hierbij helpen door uw aankopen online te doen bij de bij Trooper aangesloten bedrijven!

 

Via onze link op www.bigandlarge.shop. Want voor elke online verkoop die je doet bij een van de aangesloten bedrijven, ongeacht wat voor soort product het is, krijgen wij een commissie, die we uiteindelijk kunnen gebruiken voor de stichting!

Wat is ons doel? Uiteraard moeten we eerst blijven werken aan de bouw van ons Resort en het welzijn van onze dieren. Maar we hebben een nog groter doel, eigenlijk een droom.

 

Als we genoeg geld kunnen inzamelen met Trooper of online verkoop, willen we een stichting opzetten die speciaal voor dieren gaat zorgen. Alle dieren. Het doel van de stichting zou zijn om mensen te helpen die niet veel geld hebben maar wel graag hun dier zien. Bij sterilisatie, bij een operatie, operatie, medicatie, kortom de normale kosten die een dier met zich meebrengt.

 

We weten uit ervaring dat veel gezinnen het heerlijk vinden om hun dier te zien en er goed voor te zorgen, maar vaak niet het geld hebben als er iets gebeurt. Zoals sterilisatie of een spoedoperatie.