top of page

PROGRAMMA'S   AANGEPAST AAN ELK EVENEMENT

 

ALLROUND                     LOUNGE                         DANS                           SENIOREN                          KERST                       CABARET                         THEMA

 

 

Allround, een compleet repertoire :

Het totale repertoire van Charms is, sinds hun oprichting, uitgegroeid tot inmiddels ontelbare liedjes en melodietjes, in 5 talen (Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans), en de meest gevraagde & populaire muziekgenres (jazz, pop, klassiek, blues, pop, latin etc).

In de afgelopen 20 jaar, waarin zij wekelijks diverse avondvullende en op maat gemaakte optredens hebben mogen verzorgen, hebben zij een repertoire opgebouwd welke zich het beste laat omschrijven als een evergreen- en golden oldies repertoire, met vele nationale- en internationale hits vanaf de jaren '50 tot de hits van nu, vermengd, met een gezonde dosis humor.

Het Lounge programma.

 

Stijlvol dineren met zijn twee, of een gezellige drink aan de bar van het hotel. Ook voor deze momenten is Charms met hun repertoire uitermate geschikt. Bert vertolkt de mooiste melodieën op zijn piano, of het nu Elton John's meesterwerken, sensuele bossa nova's van Carlos Jobim of betoverende filmmuziek van Francis Lai en Ennio Morricone zijn. Voorzien van veelal nieuwe eigen arrangementen creëert hij met zijn piano, de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. De geweldige vocale inbreng van Vera, vervolledigt het plaatje en zorgt voor de nodige afwisseling in het programma. En ... niet vergeten, verzoeknummers brengen ze maar al te graag. Luister hier naar enkele muzikale fragmenten.

Party Time!

Of het nu een huwelijksfeest, verjaardag of jubileum is, een bedrijfsfeest, openingsreceptie of zomaar een feestje, Charms biedt de ideale oplossing voor het gehele evenement. Vanaf de cocktails of het diner, tot op de dansvloer. Aangepaste muziek op aanvraag combineerbaar met DJ of zelfs Karaoke voor de gasten. Van ... tot ... , flexibele uren zodat iedereen aan zijn trekken komt.

Het Seniorenprogramma:

Charms heeft zich in de afgelopen 20 jaar eveneens gespecialiseerd in het verzorgen van optredens voor het oudere publiek met prachtige én herkenbare nummers uit het verre verleden tot nu. Wat denkt u bijvoorbeeld van Louis Neefs met "Mijn dorp in de Kempen" en "Dag vreemde man" van Ann Cristy, maar ook het nog altijd prachtige nummer van Garry Hagger met "Het allermooiste" of Clouseau passeren de revue. Dit zijn slechts enkele voorbeelden want ook dit muziekgenre is ruimschoots, binnen hun totale repertoire, vertegenwoordigd.

Zangduo Charms wordt dan ook met grote regelmaat gevraagd voor 40- 50 en zelfs 60-jarige huwelijksfeesten. Naast deze feestelijke aangelegenheden hebben zij deze nummers ook opgenomen in hun speciale seniorenprogramma, welke zij al vele jaren, met grote regelmaat en met succes, binnen de zorgsector (verpleeg- & verzorgingstehuizen) en voor seniorenverenigingen, mogen vertolken.

Het stijl- & sfeervolle Kerstprogramma :

Naast het "normale" repertoire heeft Charms een groot aantal kerstnummers in het bestand opgenomen, zodat het mogelijk is om ook voor deze gelegenheid een beroep te doen op dit veelzijdige en allround duo.

 

Ook dit Kerstprogramma is al ruim 20 jaar een hit en Charms is in de decembermaand dan ook jaarlijks tussen de 12-15 dagen met dit programma op pad. Veelal worden zij door dezelfde opdrachtgevers teruggeboekt dus wees er, gezien de korte termijn dat zij dit programma kunnen uitvoeren, snel bij en informeer geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid ! Het Kerstprogramma kan overigens ook geboekt worden in combinatie met ons Seniorenprogramma zodat er een sfeervolle en gezellige kerstmiddag ontstaat.

Let's Dance:

Daarnaast is er ook een gezellig & gevarieerd stijldansprogramma welke veelvuldig wordt geboekt door dansscholen, maar ook voor dansmiddagen voor senioren. Dit allround repertoire biedt voldoende mogelijkheden om urenlang te (blijven) dansen waarbij wij altijd aangeven "van tango tot weense wals" (maar uiteraard ook heel veel andere en meest gevraagde dansvormen zoals de foxtrot, cha-cha-cha en Engelse wals).

Wij zien uw vrijblijvende aanvraag met belangstelling tegemoet en nemen z.s.m. contact met u op !

 

Heel graag: "Tot ziens !"

bottom of page