top of page
Senioren programma

SENIOREN PROGRAMMA   VOOR ELK WAT WILS

download (1).jfif

Speciaal t.b.v. senioren heeft Charms een interactief programma ontwikkeld, waarbij het voor de aanwezige gasten mogelijk is om op een muzikale wijze terug te keren naar vroegere jaren.

 

Dit seniorenprogramma bestaat uit een gezellige mix van Nederlands, Engels, Frans en Duitstalige nummers, welke voor de aanwezige gasten zeer herkenbaar zijn. In een aantal gevallen zijn oude nummers in een nieuw muzikaal jasje gestoken.

 

Wat denkt u bijvoorbeeld van Louis Neefs met "Mijn dorp in de Kempen" en "Dag vreemde man" van Ann Cristy. De mooiste liedjes van Will Ferdi, Will Tura en vele anderen passeren de revue. Dit zijn slechts enkele voorbeelden want ook dit muziekgenre is ruimschoots, binnen hun totale repertoire, vertegenwoordigd. Vanzelfsprekend is het optreden ook voorzien van de nodige humor.

Charms word dan ook met grote regelmaat gevraagd voor 40, 50 en zelfs 60-jarige huwelijksjubilea. Naast deze feestelijke aangelegenheden, hebben zij deze nummers ook opgenomen in hun seniorenprogramma, welke zij al vele jaren, met grote regelmaat en met succes, binnen de zorgsector (verpleeg- & verzorgingstehuizen) en voor seniorenverenigingen, mogen vertolken.

Naast alle Vlaamse en Nederlandstalige hits uit vervlogen tijden, zingen zij ook tal van bekende Internationale nummers, zodat een gezellige en sfeervolle mix te horen, en mee te zingen, is. Aanvullende animatie zoals bv. een muziekkwis door de jaren heen, kan georganiseerd worden.

 

Uiteraard kan ook gekozen worden voor een gezellige dansmiddag/avond waarbij het programma bestaat uit alle mogelijk dansvormen waarbij de Engelse- & Weense wals, de Foxtrot, de Chachacha, de Tango en de Rumba niet mogen ontbreken.

 

Het "standaard"-programma, wat inhoudelijk telkens (licht) gewijzigd wordt bij terugkerende optredens, duurt 2 x 45 minuten maar kan eventueel met één uur worden verlengd.

 

Aangezien Charms een speciale band heeft met senioren, worden bovengenoemde programma's aangeboden tegen een betaalbare gage. Deze is nog verder te verlagen d.m.v. een combinatie-boeking of het afsluiten van een jaarcontract (hetgeen zeer interessant is voor o.a. verpleeghuizen, seniorenverenigingen (OKRA etc.). Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en voorwaarden.

 

Charms nodigt U uit om vrijblijvend te informeren naar de diverse mogelijkheden en hoopt U binnenkort te mogen ontmoeten !

 

contactformulier

demo's

bottom of page