top of page
hiclipart.com (1).png

MERRY CHRISTMAS  EEN PROGRAMMA VOL VERRASSINGEN

 Kerstprogramma vol verrassingen.

Speciaal voor de donkere, maar uitermate gezellige, dagen voor & tijdens Kerstmis heeft Charms een uitermate stijlvol, en eventueel ook interactief, kerstprogramma ontwikkeld met bekende en herkenbare Nederlands- & Engelstalige kerstnummers van nu en uit het verre verleden.

 

Binnen het programma bestaat tevens de mogelijkheid deze te verbreden met talloze dansnummers zodat het kerstprogramma perfect ingezet kan worden tijdens het door u te organiseren diner-dansant (b.v. in hotels, restaurants).

 

Qua muziekgenre zijn een aantal bekende nummers in een nieuw muzikaal jasje gestoken zodat u kunt genieten van bekende kerstmelodiën variërend van jazz tot rock 'n roll.

 

Uiteraard mogen titels als b.v. "White Christmas", "Stille nacht, heilige nacht", "Have yourself a merry little Christmas", "Silver bells", "O little town of Bethlehem", en de kersthit van Chris Rea "Driving home for Christmas", niet ontbreken.

bv kerst_edited_edited.jpg

Er zijn al programma-mogelijkheden vanaf 2 x 45 minuten tot maximaal 4 x 45 minuten, waarbij wij ook de verzorging van de bijpassende pauzemuziek voor onze rekening nemen.

 

Het kerstprogramma is te boeken voor de periode vanaf 9 t/m 26 december, gedurende 7 dagen per week (incl. beide kerstdagen).

Charms nodigt U van harte uit om geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden te informeren en hoopt U binnenkort te mogen begroeten.

 

Reserveer nu reeds

bottom of page